Ξεκινάμε το έργο μας!

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε τις εργασίες για το έργο μας. Μαζί με οργανισμούς-εταίρους από τη Γαλλία, την Ισπανία, την Ελλάδα, την Κύπρο, την Πολωνία και τη Λετονία (μπορείτε να διαβάσετε για όλους τους οργανισμούς εδώ1), θα εργαστούμε τους επόμενους 24 μήνες για να συμβάλουμε σημαντικά στην ανάπτυξη ψηφιακών και επιχειρηματικών ικανοτήτων μεταξύ των εργαζομένων νέων και των νέων και ανέργων ARTpreneurs στον πολιτιστικό και δημιουργικό τομέα (CCS).

 

Γνωρίζατε ότι το έργο μας συγχρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+ της Ευρωπαϊκής Ένωσης στον τομέα ΚΑ2;

 

Οι δράσεις που υποστηρίζονται στο πλαίσιο αυτής της Βασικής Δράσης αναμένεται να συμβάλουν σημαντικά στις προτεραιότητες του προγράμματος, να επιφέρουν θετικές και μακροχρόνιες επιπτώσεις στους συμμετέχοντες οργανισμούς, στα συστήματα πολιτικής στα οποία εντάσσονται οι εν λόγω δράσεις, καθώς και στους οργανισμούς και τα πρόσωπα που εμπλέκονται άμεσα ή έμμεσα στις οργανωμένες δραστηριότητες.

 

Είναι σημαντικό να δοθεί έμφαση στη μη τυπική εκπαίδευση βελτιώνοντας την ποιότητα της εργασίας με τους νέους, τις ικανότητές τους και τις δεξιότητες των εκπαιδευτικών.

This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use that might be made of the information contained therein.

All rights reserved © Co Art Project 2021 – Powered by Innovation Hive | Designed by swipe up

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο