Ποιες είναι οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις του έργου CO-ART;

Θα θέλαμε να μοιραστούμε μαζί σας τις λεπτομέρειες του έργου μας. Ας συνεχίσουμε με τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις του!

 

Οι εκδηλώσεις του έργου αποσκοπούν στην προώθηση του έργου μαζί με τα αποτελέσματα και το υλικό του, στην προσέλκυση ομάδων-στόχων, στην προώθηση και διάδοση πληροφοριών σχετικά με το πρόγραμμα Erasmus+ και τις δραστηριότητες της σύμπραξης και των ίδιων των εταίρων.

 

1. Διακρατική εκδήλωση κατάρτισης CO-ART στη Λετονία

Διεθνής εκπαιδευτική εκδήλωση για 24 επαγγελματίες με σκοπό να διασφαλιστεί ότι οι εργαζόμενοι στον τομέα της νεολαίας θα αξιοποιήσουν τις δυνατότητες των πόρων και της διαδικτυακής πλατφόρμας CO-ART Online Escape Rooms για την υποστήριξη της ανάπτυξης των μελών των ομάδων-στόχων.

 

2. Πολλαπλασιαστικές εκδηλώσεις CO-ART

Συνέδρια για τον εορτασμό των επιτευγμάτων του έργου και την ανταλλαγή των αποτελεσμάτων μεταξύ εργαζομένων στη νεολαία, ηγετών, εκπαιδευτών, επαγγελματιών του δημιουργικού τομέα και επίδοξων επιχειρηματιών, ΜΚΟ, εκπροσώπων της βιομηχανίας CSS, εκπροσώπων της τοπικής κοινότητας και των δημόσιων υπηρεσιών.

This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use that might be made of the information contained therein.

All rights reserved © Co Art Project 2021 – Powered by Innovation Hive | Designed by swipe up

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο