Ελέγξτε τη δημοσίευση του έργου μας σχετικά με τα online δωμάτια απόδρασης!

Χαιρόμαστε που μπορούμε ήδη να μοιραστούμε μαζί σας την έκδοση του έργου μας!

 

Η δημοσίευση “Online Escape Rooms: The CO-ART Learner Manual” έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίξει τους εργαζόμενους σε θέματα νεολαίας, τους ηγέτες νέων, τους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτές στις αποστολές τους για την ανάπτυξη ψηφιακών και επιχειρηματικών δεξιοτήτων των νέων. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ενδοϋπηρεσιακής κατάρτισης για να διασφαλιστεί ότι οι αποδέκτες αξιοποιούν τις δυνατότητες των πόρων των διαδικτυακών δωματίων απόδρασης CO-ART και της διαδικτυακής πλατφόρμας για να υποστηρίξουν τα μέλη της ομάδας-στόχου να αναπτύξουν τις ικανότητες που έχουν προσδιοριστεί.

 

Βασίζεται στα κοινά πλαίσια δεξιοτήτων ENTRECOMP και DIGCOMP 2.1 και επικεντρώνεται ειδικά στους νέους που εργάζονται ή ενδιαφέρονται να εργαστούν στον πολιτισμό και τις δημιουργικές βιομηχανίες.

 

Οι στόχοι της έκδοσης είναι να στηρίξει τους εργαζόμενους στους νέους, τους ηγέτες νέων, τους εκπαιδευτικούς και τους εκπαιδευτές:

στην παροχή πλούσιων σε μέσα και διαδραστικών εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων σε νέους προσαρμόζοντας την προσέγγιση CO-ART των διαδικτυακών δωματίων απόδρασης,

εξοπλίζοντάς τους με τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις ικανότητες και τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για να σχεδιάσουν τα δικά τους διαδικτυακά δωμάτια απόδρασης προκειμένου να τα χρησιμοποιήσουν στις διδακτικές/μαθησιακές τους δραστηριότητες,

προωθώντας τα διαδικτυακά δωμάτια απόδρασης ως ένα αποτελεσματικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη διαδικτυακή διδασκαλία/μάθηση.

This project has been funded with support from the European Commission. This publication reflects the views only of the author, and the Commission cannot be held responsible for any use that might be made of the information contained therein.

All rights reserved © Co Art Project 2021 – Powered by Innovation Hive | Designed by swipe up

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μετάβαση στο περιεχόμενο